TifoSport Historie

TiFo er kort af “Tifosi” som betyder “passioneret fan” og så synes vi at TiFoSport passer meget godt med det vi står for og elsker “Passioneret fan af sport”

TiFoSport blev grundlagt i august 2014 af Martin Christoffersen og Rene Rygaard og fik CVR nr.17 november samme år. 

Jeg flyttede på et tidspunkt væk fra Falster men ville gerne følge den lokale sport. Dette kunne gøres via den lokale avis Folketidende, som hver mandag bragte billeder og tekst fra weekendens kampe. Da jeg selv på et tidspunkt flyttede retur til Falster, så var behovet der stadig fra andre som var flyttet væk fra landsdelen eller ikke kunne være til kampene, at se billeder og tekst fra kampene. På det tidspunkt fandt vi ud af at man kunne downloade en app til sin mobil og Live streame kampe, så alle kunne følge med. Det gjorde vi og sætte mobilen på et gammelt kamerastativ, lavede en plakat for begivenheden og streamede derefter fra taget af en “kantinevogn” med stor succes. Vi fik streamet flere kampe og dette blev populært at følge. Få måneder efter købte vi et lille Sony kamera, en streamingboks og et 4G modem og så var vi i gang. 

TiFoSport har igennem årerne udviklet sig og har streamet mange forskellige begivenheder. DM i futsal, DM i Acro, Thor Masters, Nordicbet Liga, 2.Division, Gjensidige Kvindeliga SuperMatch, Pinse Cup, Brøndby Cup, samt en masse pokal og seriekampe.